Bewust
en gezond.
Daar draait
het om!

Dit doet ManiFit

Met Manifit help ik jou bij het bepalen en bereiken van je persoonlijke doelen op het vlak van gezonder leven, fitter worden en beter in je vel zitten. Dit is hoe we samen jouw doel bereiken:

  1. We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin vertel jij jouw verhaal, wat je wilt bereiken en waar je tegenaan loopt.
  2. Ik laat weten hoe we het probleem samen te lijf kunnen gaan. Daarvoor heb ik verschillende tools, zoals het Moodboard, Eetboek, de methode "ik mag alles eten" om je meer bewust te laten nadenken over wat je nu (verkeerd) doet en hoe het komt dat het je nog niet gelukt is om dit te veranderen. Ik laat je zien welke gewoonten je kunt doorbereken en welke nieuwe gewoonten je kunt aanleren.
  3. Aan de slag! Met concrete tips en adviezen, heldere doelen en overzichtelijke tussenstapjes zet je de eerste stappen. Zelf, thuis, met gezondere voeding en meer beweging, passend bij jouw doelen en interesses.
  4. De eerste zes weken kom je wekelijks terug naar Manifit en bespreken we hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en wat je motiveert om vol te houden. Ik ben de stok achter de deur en geef je tips en adviezen.
  5. De eerste zes weken zijn vaak de grootste uitdaging. Daarna kijken we of je het op eigen kracht verder kunt zetten. Velen vinden het fijn om af en toe nog eens terug te komen naar Manifit, als motivatie en (daar is hij weer) die bekende stok achter de deur.
Wellnessfederatie Gewichtsconsulenten Nederland Gewichtsconsulenten Nederland

Je kind heeft overgewicht?
Wat nu?
Je staat er niet alleen voor!
Ik help je graag.
Hoe?
Kijk maar: Jouw kind weer gezond en blij met "Ik mag alles eten" !


Bekijk ook de algemene flyer "Ik mag alles eten"!

Producten

Moodboard

Moodboard

Je wilt iets bereiken. Gezonder eten bijvoorbeeld, je fitter voelen of meer tijd voor jezelf creëren. Maar wat houdt dat eigenlijk in en waarom lukt het je tot nu toe nog niet? Aan de hand van een moodboard wordt het allemaal duidelijk.

Samen gaan we met jouw moodboard aan de slag. Het helpt je nadenken over concrete doelen. Wat wil je veranderen? Waar ben je nu niet tevreden over? Wat zorgt ervoor dat je dit nog niet hebt kunnen veranderen en wat doet dat met je? Samen praten we erover, gaan we op zoek naar antwoorden en vullen we je moodboard.

Dankzij jouw persoonlijke moodboard en de weg daar naartoe, heb je concreter voor ogen wat je gaat doen om jouw doel te bereiken. Èn het is jouw stok achter de deur om vol te houden. Net zoals Manifit dat is. Want samen gaan we zorgen dat het lukt. Je krijgt adviezen en we maken afspraken. Die bespreken we de eerste periode wekelijks en daarna zo vaak jij dat nodig hebt. Het gaat je lukken! Daar zorgen we samen voor.

Past een betaalbare, inspirerende en concrete manier van het bereiken van doelen bij jou? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. En lijkt het je leuk om samen met je vrienden/vriendinnen een moodboard te maken? Dat kan ook, in groepen tot 10 personen.

Vakkundig dieet advies

Vakkundig Dieet Advies

Aan de hand van de Schijf van Vijf kunt u in mijn praktijk ook terecht voor het juiste dieet op maat!