Bewust
en gezond.
Daar draait
het om!

Over mij

Hallo, ik ben Nicole Wauters. Wat leuk dat je op mijn site kijkt! Hier lees je over wat ik met Manifit allemaal doe. Maar je wilt vast ook wel weten met wie je te maken krijgt, als je mij inschakelt om jouw persoonlijke doelen te helpen bereiken. Ik vertel dan ook graag wat over mezelf.

Hoe het begon

Van jongs af aan wilde ik al voor anderen zorgen en dat is er nooit meer uitgegaan. Ik word er gewoon zó blij van. Maar in 2012 zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik voelde me te zwaar en hikte daar echt tegenaan. Ik kwam toen met een gewichtsconsulente in contact, ging hardlopen en diëten en viel 12 kilo af in een half jaar tijd. Ik had al mijn energie weer terug. Sterker nog, ik besloot zelf ook gewichtsconsulente te worden. Dat was het begin van Manifit.

Wat doet manifit

Sindsdien heb ik heel wat opleidingen gevolgd, ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente, overgangsconsulente en kindervoedingscoach.

Kennismaken

Wil je een keertje vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met me op. Ik luister graag naar jouw verhaal en leg uit hoe ik jou persoonlijk kan begeleiden naar een fittere, vitalere en gezondere toekomst. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!